Cadeautje jubileum!

Speciaal voor het 10 jarig jubileum van Logopedie Sandra Koster is de gratis bladenset Juno ontworpen. Juno is gemaakt in de software Mind Express en biedt een uitgebreide woordenschat van zo’n 750 begrippen voor beginners. De vakken zijn groot en dus zijn de bladen ook goed inzetbaar voor slechtzienden. Veel aandacht werd besteed aan een consequente plaatsing van de vakken zodat kinderen een beroep kunnen doen op hun visueel en motorisch geheugen en alles goed overzichtelijk blijft.
Je vindt er allerlei categorieën zoals spelen, eten en vervoer. Deze bladenset is een echte beginners set die voorbereid is op groei van de woordenschat. Achter elke pagina vind je daarom een lege pagina zodat  makkelijk nieuwe woorden toegevoegd kunnen worden. Leuke extra’s zijn de kernwoorden die makkelijk te vinden zijn, een fonetische letterkaart, vertelkaart bij een prentenboek, fotoalbum, mogelijkheid tot woorden vervoegen, zinnen maken, zinnen opslaan en zelfs printen.

Juno is gemaakt met de gratis SymbolStix symbolen maar kan eenvoudig omgezet worden tot elke gewenste symbolenset. Juno werd ontworpen naar aanleiding van een bestaande bladenset in de app Widgit Go NL. Ouders kunnen op deze manier starten met een laagdrempelige iPad met een bladenset en hierna overstappen op een ander hulpmiddel zoals de Mobi én daarbij de bladenset nagenoeg hetzelfde houden zodat de overgang soepeler verloopt.
Juno is gratis te downloaden via deze link: Juno
Voor informatie over de bladenset in de app Widgit Go NL of de bladen in Mind Express: stuur me even een mail via het contact formulier en ik zend je de bladen met plezier toe!