Belangenvereniging Isaac-NF

Op deze laatste dag van de jaarlijkse internationale awareness month oktober, bewustwording van ondersteunde communicatie,  wijd ik graag een stukje op deze nieuwspagina aan  belangenvereniging Isaac-NF. Sinds een aantal jaar ben ik bestuurslid van deze vereniging, die zich inzet voor de personen die ondersteunde communicatie gebruiken en voor hun sociale netwerk.
Voor ouders en professionals is het interessant om hiervan lid te worden. Door lidmaatschap zorg je dat er meer bekendheid komt en de belangen beter kunnen worden behartigd. Zo is er een petitie opgestart voor betere vergoeding van spraakhulpmiddelen (Vergoeding OC-middelen – ISAAC-NF) en is er een mooie film gemaakt over ondersteunde communicatie Het succes van OC. 

Maar ook krijgt u als lid regelmatig een nieuwsbrief met interessante workshops, congressen en allerlei nieuwtjes op OC gebied. Zo kwam laatst deze kijktip langs: een documentaire over Elin. Elin – 2Doc.nl.
Voor iedereen die meer wil leren over ondersteunde communicatie zijn dit soort films heel fijn. Neem eens een kijkje op de site van Isaac-NF voor meer informatie: Home – ISAAC-NF.

Laat een reactie achter